tag:blogger.com,1999:blog-1213848034798272821.post4834332572542930665..comments2023-05-28T20:39:49.624+02:00Comments on pookcook: Dorsz na fasolcepookcookhttp://www.blogger.com/profile/01550461447991311278noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1213848034798272821.post-21303766248555774872011-10-11T15:06:18.197+02:002011-10-11T15:06:18.197+02:00Dziękuję za ciepłe słowa:)
Co do dorsza i większo...Dziękuję za ciepłe słowa:) <br />Co do dorsza i większości ryb to zdecydowanie zaczynamy smażyć na skórce, i tu mówimy o rybie sote. Dobrze jest też lekko ponacinać skórkę. Wszystko to po to żeby ryba nie straciła swojego kształtu i miała chrupiącą skórkę.<br /><br />pzdr.pookcookhttps://www.blogger.com/profile/01550461447991311278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1213848034798272821.post-39757385239539122482011-10-11T14:17:52.653+02:002011-10-11T14:17:52.653+02:00Niezwykle ciekawy i wciągający blog,moje gratulacj...Niezwykle ciekawy i wciągający blog,moje gratulacje.<br />Od niedawna pracuję w kuchni,ciągle się uczę czegoś nowego, niemniej od pewnego czasu próbuję ustalić czy istnieje jakaś kulinarna zasada odnośnie smażenia ryby ze skórą - kładziemy filet na patelnię na skórkę czy na mięso?<br />W moim zakładzie sami filozofowie,a tak naprawdę nikt nie potrafił mi wyjaśnić zasadności swoich wywodów.<br />Serdecznie pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na wskazówki.Anonymousnoreply@blogger.com