tag:blogger.com,1999:blog-1213848034798272821.post7333514917446447148..comments2023-05-28T20:39:49.624+02:00Comments on pookcook: Polędwica wieprzowa al’a Wellington pookcookhttp://www.blogger.com/profile/01550461447991311278noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1213848034798272821.post-8750734090498091202013-02-14T00:26:00.413+01:002013-02-14T00:26:00.413+01:00I masz rację, dlatego o swoim napisałem al'a W...I masz rację, dlatego o swoim napisałem al'a Wellington:)<br />Nie wiem czy kruche łatwiejsze w obyciu niż francuskie, ale chyba podobnie. pookcookhttps://www.blogger.com/profile/01550461447991311278noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1213848034798272821.post-61042432788420990502013-02-11T11:44:38.552+01:002013-02-11T11:44:38.552+01:00Ja od zawsze myślalam, że Wellingtona robi się z c...Ja od zawsze myślalam, że Wellingtona robi się z ciasta francuskiego. Zawsze było za miekkie od wilgoci i owijałam mięso w naleśnik. Muszę wypróbować Twoj przepis.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17591974297874891931noreply@blogger.com